اجرای قالب بندی
اجرای پروژههای قالب بندب خود را به ما بسپارید
مزایای اجرای مقاوم سازی
در ساختمانها و ابنیه بتنی قالبها، که در حقیقت ظروف موقتی با شکل و فرم مورد نظر برای نگهداری میلگردها (آرماتور) و بتن خیس تازه هستند، نقش مهمی به عهده دارند. قالببندی قسمت عمدهای از مخارج ساخت و اجرای اسکلتهای بتنی و اجزای بتنی ساختمان را به خود اختصاص میدهد. هزینه مصالح، ساخت و اجرای قالبهای بتنی بستگی به شکل قالب و دشواری ساخت آن و نوع مصالح مصرفی دارد. در پارهای از موارد ممکن است قالببندی تا بیش از ۷۵ درصد هزینة یک عضو بتنی را به خود اختصاص دهد.
خدمات ما
انواع قالب بندی در اجرای فونداسیون
قالب بندی دیوار، سیستم قالب دیوار دوطرفه، سیستم قالب بندی دیوار یک طرفه
ساخت قالب و اتصالات قالب
قالب آجری، قالب چوبي، قالب فلزی، قالب بتنی یا مدولار، اتصالات قالب بتن، قالب یوبوت، قالب وافل، قالب لغزنده، قالب ستون
مشاوره رایگان
مشاوره رایگان در زمینه اجرای قالب بندی
بهترین مجری
در اختیار قرار دادن بهترین مجریان قالب بندی.
نظارت درست
نظارت بر عملکرد پیمانکاران در تمامی طول فرایند اجرای پروژه
کادر مجرب
داشتن کادری مجرب و متخصص

تجهیزات قالب بندی
از جمله تجهیزات مورد نیاز قالب بندی می توان به بلت عصایی، بولت دو سر دنده، میان بلت، واشر دو لوله،واشر کاس، گیره بلند، گیره متوسط، آب بند چدنی، آب بند فلزی، پیچ و مهره چدنی جک سقفی، رزوه جک سقفی، پایه جک سقفی قابل رگلاژ و سرجک سقفی قابل رگلاژ می باشد.
هزینه اجرای قالب بندی ساختمان چقدر است؟
هزینه اجرای قالب بندی ساختمان به عوامل متعددی بستگی دارد و معمولا پر هزینه ترین بخش در اجرای سازه های بتنی به حساب می آید.
نوع قالب بندی، سیستم اجرای قالب بندی، طراحی سازه، ابعاد پروژه، نوع و مقدار مصالح مورد استفاده و قیمت آن ها از جمله عوامل تاثیر گذار بر هزینه قالب بندی ساختمان هستند. علاوه بر این هزینه قالب بندی سقف سازه با هزینه قالب بندی ستون یا دیوار ها متفاوت است و در مجموع نوع سازه بر روی هزینه نهایی قالب بندی تاثیر خواهد داشت. برای این منظور دستمزد اجرای انواع قالب بندی شامل فونداسیون، دیوار حائل، تیر، سقف و ستون در کارگشا تنظیم و منتشر شده است که می تواند راهنمای تان باشد.
فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم
نکات مهم در قالب برداری فونداسیون
هنگام قالب برداری باید به یکسری موارد توجه نمود از جمله:
- اگر قالب برداری قبل از این که دوره مراقبت به اتمام برسد، برداشته شود باید پس از قالب برداری مراقبت های لازم از بتن صورت گیرد.
- قالب برداری باید مرحله به مرحله انجام شود و از وارد آمدن ضربه به آن خودداری گردد. برای جلوگیری از آسیب رسیدن به بتن نباید بارهای ناگهانی و ضربه به آن وارد کرد.
- هنگامی باید نسبت به برداشتن قالب اقدام نمود که بتن از قابلیت تحمل نیروهای وارده برخوردار باشد و تغییر شکل ندهد.
- تا وقتی قطعات بتنی از مقاومت لازم برای تحمل بار خود و بارهای وارد آمده برخوردار نباشند، قالب های باربر و پایه ها را نباید برداشت.

جدیدترین دوره ها
رشد شما با یادگیری آغاز میشود...