بهترین سازنده شهریار

شهریار، یکی از شهرهای مهم استان تهران، در بخش مرکزی ایران واقع شده است. این شهر به دلیل موقعیت جغرافیایی خوب و نزدیکی به پایتخت، یکی از مناطق پرجمعیت و پررونق استان تهران به شمار می‌آید. شهریار دارای زیرساخت‌های مناسب برای زندگی و فعالیت‌های اقتصادی است و از مراکز آموزشی، فرهنگی و بهداشتی مناسبی برخوردار است.

در شهریار، سازنده‌ها نقش مهمی در توسعه شهر دارند. با توجه به رشد جمعیت و نیاز به مسکن، صنعت ساخت‌وساز و مشارکت در ساخت در این منطقه به‌طور چشم‌گیری رشد کرده است. سازنده شهریار محلی و ملی در این شهر به ساخت پروژه‌های مسکونی، تجاری و اداری می‌پردازند. این توسعه‌ها نه‌تنها باعث افزایش فرصت‌های شغلی شده‌اند، بلکه زیرساخت‌های شهری را نیز بهبود بخشیده‌اند. بافت شهری شهریار با توجه به توسعه‌های اخیر، ترکیبی از معماری سنتی و مدرن را به نمایش می‌گذارد. در کل، شهریار با ترکیب طبیعت زیبا و امکانات مدرن، به یک مقصد محبوب برای سکونت و سرمایه‌گذاری تبدیل شده است. سازنده‌ها با تلاش‌های خود، نقش بسزایی در ارتقاء کیفیت زندگی در این شهر دارند.

شهریار
(یکی از بهترین مناطق برای ساخت و ساز)

سازنده شهریار

سازنده شهریار

مشخصات پروژه:
  • تعداد طبقات: ۴ طبقه 
  • تعداد پارکینگ: ۴ پارکینگ
  • مدت زمان پروژه: ۱۶ ماه

مهندس داود کامرانی

مهندس داود کامرانی پس از کسب تحصیلات عالی در رشته مهندسی عمران از دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران، وارد حرفه ساخت و ساز شد. مهندس داود کامرانی تحصیلات خود را علاوه بر رشته مهندسی عمران در رشته حقوق نیز به انجام رسانده و به عنوان برترین مشاور حقوق ساخت سازندگان مطرح تهران و ایران شناخته می شوند. واحدهای ساخته شده توسط ایشان از لحاظ کیفیت و استاندارد از درجات بالایی برخوردار بوده و همواره پیش از اتمام مراحل ساخت، مشتریان و بازار در انتظار خرید از پروژه های ایشان هستند.

بهترین پروژه های اجرا شده

پروژه ای که در حال مشاهده تصاویر و ویدیو آن هستید واقع در جنت آباد مرکزی می باشد. این پروژه دارای ۴ طبقه مسکونی تک واحدی به همراه پارکینگ، انباری و آسانسور می باشد. هر واحد دارای ۳ خواب به همراه کمد دیواری و یک خواب مستر است. تراس، حمام، سرویس بهداشتی و لاندری از دیگر ویژگی های این پروژه است که میتوان به آن اشاره کرد.

نمونه پروژه های انجام شده
ارسال درخواست تماس

این باعث افتخار و خوشحالی ماست که بتونیم با شما صحبت کنیم. بی صبرانه منتظریم تا بتونیم در کنار هم یک اتفاق خوب رو رقم بزنیم.

شرایط ساخت و ساز برای سازنده شهریار

ساخت و ساز در شهریار، همانند سایر مناطق شهری، نیازمند رعایت قوانین و مقررات خاصی است که توسط نهادهای محلی و ملی تعیین می‌شوند. سازنده شهریار باید این شرایط را در قرارداد مشارکت در ساخت لحاظ کند. شرایط ساخت و ساز در شهریار شامل موارد زیر می‌شود:

۱. کسب مجوز ساخت : پیش از شروع هر گونه فعالیت ساخت و ساز، کسب مجوزهای لازم از شهرداری و نهادهای مربوطه الزامی است. این مجوزها شامل پروانه ساخت، تاییدیه‌های مهندسی، و مجوزهای زیست محیطی می‌شوند.

۲. رعایت ضوابط زمین و منطقه‌بندی : هر منطقه در شهریار دارای ضوابط مشخصی برای کاربری زمین است. این ضوابط تعیین می‌کنند که آیا زمین برای ساخت مسکونی، تجاری، اداری، یا صنعتی مناسب است یا خیر. همچنین، مواردی مانند تراکم ساختمانی، ارتفاع ساختمان، و فاصله‌ها از مرزهای ملک نیز تعیین می‌شوند.

۳. رعایت استانداردهای فنی و ایمنی : سازندگان باید استانداردهای مهندسی و ایمنی مربوط به ساخت و ساز را رعایت کنند. این استانداردها شامل استفاده از مواد با کیفیت، رعایت نکات ایمنی در ساختمان، و ایجاد زیرساخت‌های لازم مانند سیستم‌های اطفاء حریق و پله‌های اضطراری می‌شود.

۴. مراعات مسائل زیست محیطی : در فرآیند ساخت و ساز باید توجه به مسائل زیست محیطی نیز مد نظر قرار گیرد. این شامل مدیریت پسماندهای ساختمانی، کاهش آلودگی صوتی و گرد و غبار، و حفظ فضای سبز موجود می‌شود.

۵. تعهد به قوانین محلی : قوانین محلی و مقررات خاصی که توسط شهرداری شهریار و سایر نهادهای محلی تصویب شده‌اند، باید رعایت شوند. این قوانین ممکن است شامل محدودیت‌های خاصی برای ساخت و ساز در مناطق حفاظت شده، تاریخی یا دارای ارزش فرهنگی باشد.

۶. نظارت و بازرسی : در طول فرآیند ساخت و ساز، ناظران و بازرس‌های شهرداری و نهادهای مربوطه بر اجرای صحیح قوانین و مقررات نظارت می‌کنند. هرگونه تخلف از این قوانین می‌تواند منجر به توقف پروژه یا حتی تخریب سازه‌های غیرمجاز شود.

این شرایط به منظور تضمین ایمنی، کیفیت و هماهنگی با برنامه‌ریزی شهری تعیین شده‌اند و رعایت آنها برای تمامی سازندگان ضروری است.

قیمت میانگین برخی از محلات شهریار (مرداد ماه ۱۴۰۳)

سبلان، ارامنه، نظام آباد، گرگان

۶۰ – ۶۵
میلیون تومان

سهروردی شمالی

۱۵۰
میلیون تومان

عباس اباد، سهروردی جنوبی

۱۱۰
میلیون تومان

حشمتیه، دبستان

۸۵ – ۹۰
میلیون تومان

مشخصات و ویژگی های شهریار

در استان تهران پایتخت کشورمان شهرها ,روستاها و ده های بسیاری وجود دارد . شهرستان سرسبز که نگین استان را به خود نام گرفته صحبت خواهیم کرد و شما را با تمامی خصوصیات بارزش از قبیل ( موقعیت جغرافیایی , تعداد افراد ساکن در آن , بخش های این شهرستان از قبیل شهر , دهستان و روستا , خاک حاصلخیز این شهرستان , میزان وسعتش , مکان های تاریخی اش , مکان های مذهبی و تفریحی و محصولات کشاورزی اش , میزان صادرات و همچنین طرح های آماده جهاد کشاورزی و یا خدمات آنها در سالهای نزدیک , آب و هوی و میزان بارندگی ) آن آشنا می کنیم.

۱ – موقعیت جغرافیایی شهرستان شهریار

شهریار یکی از شهرستان های ۱۳ گانه استان تهران است که با وسعتی برابر ۱۳۲۹کیلومتر مربع در ارتفاعات ۱۱۶۰ متری از سطح دریا قرار دارد. شهرستان شهریارازشمال با شهرستان کرج واز شرق با اسلامشهر وتهران واز جنوب با رباط کریم واز غرب با شهرستان کرج و استان مرکزی همسایگی دارد. این شهرستان تا سال۱۳۶۸ به عنوان یکی از بخش های بزرگ شهرستان کرج به شمار می آمد واز سال ۶۸ بر اساس مصوبه هیات دولت به عنوان شهرستان مستقل شناخته شده واز لحاظ سیاسی به دو بخش مرکزی و رباط کریم تقسیم گردیده است. با گذشت کمتر از یک دهه در سال ۱۳۷۶ بخش رباط کریم بر اساس مصوبه دیگر به عنوان یک شهرستان مستقل شناخته شد واز شهریار منفک گردید. اینک شهرستان شهریار متشکل از سه بخش , ۱۰ شهر , ۱۱ دهستان , ۱۰۳ ده ( دهستان ) به شرح زیر می باشد.

۲ – بخش های شهرها و روستاهای شهرستان شهریار:

  •  بخش مرکزی : شامل ۷ شهر, ۶ دهستان و ۲۹ روستا
  •  بخش قدس : شامل ۲ دهستان و ۵ روستا
  • بخش ملارد : شامل ۳ دهستان و ۶۱ روستا

 حاصلخیزی شهرستان شهریار:

شهرستان شهریار از شمال با کرج و از شرق با اسلامشهر وتهران و از جنوب با رباط کریم و از غرب با استان مرکزی همسایگی دارد که همین امر سبب شده تا از دشتها و خاک حاصلخیز در ناحیه شرق , نواحی مرکزی و شمال شرقی برخوردار باشد و جبال منفرد و گاه پیوسته ای قسمت های جنوبی و غربی اراضی یکدست , آنرا تغییر داده و از آن جمله اند:
کوه های جارو در دهستان اختر آباد با ارتفاع ۱۴۰۱ متر , کوه تخت رستم در دهستان جوقین با ارتفاع ۱۳۱۸ متر و ارتفاعات دیگری چون کوه تخت کیکاووس , کفترلو و … در دیگر نقاط شهریار قرار دارند. ساختار زمین شناسی شهرستان شهریار غالبا از سنگ های آتشفشانی در نواحی غربی و خاکی رسوبی بر جای مانده از آبرفتهای رود کرج در مناطق مرکزی و شرقی تشکیل میشود. نزولات جوی در شهرستان شهریار در سال نزدیک به ۷۱ روز بصورت باران و ۴ تا ۱۰ روز بصورت برف می باشد. بنا بر آمار رسمی میانگین بارش سالیانه از سه دهه گذشته ۲۴۷ میلیمتر است. ۲۴ چشمه در شهرستان شهریار شناسایی شده اند که همگی در دهستان اختر آباد قرار دارند. وجود این چشمه ها بستگی به میزان بارش تزولات جوی است.

۳ – امتیازات و بحران های شهرستان شهریار:

این شهرستان به دلیل نزدیکی به شهر تهران و پایتخت سیاسی کشور و نزدیکی به فرودگاه های بین المللی امام خمینی و مهر آباد , دارای ویژگی های منحصر به فردی است که این شهرستان را از سایر شهرستان های استان متمایز ساخته است. آب و هوای پاکیزه , درختان بسیار و منابع طبیعی گیاهی از دیگر امتیازاتش بوده. از دیگر امتیازات می توان بناهای تاریخی , گردشگری و مناطق مذهبی و باغ و باغچه ها در شهریار را بیان کرد. در کنار آن با توجه به قابلیتهای مهم با چالش ها و بحران هایی روبرو ساخته است که مهمترین آن مهاجرت و رشد جمعیت بوده است.

 جاذبه های گردشگری شهرستان شهریار:

سازمان میراث فرهنگی قریب به ۷۴ تپه باستانی , چندین قلعه تاریخی , چند درخت قدیمی چند صد ساله , تعدادی گورستان تاریخی , کاروانسرا و آثار باستانی دیگر که همگی مبین سابقه کهن این منطقه می باشد را مورد شناسایی قرار داده است. مظاهر تمدن اقوام سیلک که قدمت آن به ۳۸۰۰ تا ۴۰۰۰ سال قبل از میلاد باز می گردد. در تپه ها و جلگه های شهریار دیده شده است و همچنین مظاهر نفوذ تمدن این اقوام که وسایل کار آنها را بیشتر سنگ و استخوان تشکیل داده است را می توان در اطراف تهران چشمه علی , ری و اسماعیل آباد یافت کرد. دکتر نگهبان در کتاب شهر نشینی و شهر سازی از هزاره چهمردانی تا هزاره قبل از میلاد آثار ارزنده ای که کیکاووس از کاوش های باستانی مربوط به تپه جوقین , تخت رستم بدست آمده که این منطقه از لحاظ انسان زیستی جزء مناطق نادر جهان است.که عوامل فوق تاریخی بودن و تمدن این شهرستان را نشان می دهد.

اماکن مذهبی شهرستان شهریار:

۱- بقعه متبرکه امامزاده ابراهیم ( مهر ویلای جنوبی ) ۲- امامزاده ابراهیم ( رزکان ) ۳- امامزاده ابراهیم ( ملارد ) ۴- امامزاده ابوالحسن و ابو عبدالله الحسین حضرتین ( شهر قدس واقع در قلعه حسن خان ) ۵- امامزاده احمد ( یبارک ) ۶- امامزاده اسماعیل ( خیابان انقلاب ) ۷- امامزاده بی بی سکینه ( ملارد ) ۸- امامزاده بی بی رقیه (دهمویز) ۹- امامزاده بی بی سکینه ( ملارد ) ۱۰- امامزاده احمد ورضا ( رزکان ) ۱۱- امامزاده فرخنده خاتون ( ویره ) ۱۲- امامزاده قاسم ( بیدگنه ) ۱۳- امامزاده مرد آباد ( جاده ترامزیت ) ۱۴- امامزاده قاسم ( بیدگنه ) ۱۵- امامزاده مهدی و جعفر ( روستای جوقین ) ۱۶- امامزاده هارون (کردامیر ) ۱۷- امامزاده هادی ( کرشته شهریار ) ۱۸- امامزاده یحی ( بکه , جاده رباط کریم ) ۱۹-امامزاده جعفر و محسن (جاده خاوه) ۲۰- امامزاده شهر آباد (۲۰ کیلومتر غرب شهریار) ۲۱- امامزاده شعیب و دانیال ( روستای رامین ) ۲۲- امامزاده عباسعلی (حصار ساتی ) ۲۳- امامزاده عبدالله ( رزکان ) ۲۴- امامزاده عبدالله ( یوسف آباد صیرفی ) ۲۵- امامزاده عبدالله ( سعید آباد , ج تهران- شهریار ) ۲۶- امامزاده عبدالله ( شهرصبا ) و چندین امامزاده در سایر مناطق شهرستان شهریار … .

۴.کشاورزی در شهرستان شهریار:

۱- میوه جات قابل کشت ۲- منابع آب ۳- خاک ۴- باد ۵- کشت زمینی ۶- کشت گلخانه ای ۷- میزان تولیدات ۸- صادرات ۹- ضایعات محصول ۱۰- وضعیت بیمه کشاورزان ۱۱- قیمت محصولات تولیدی کشاورزی طی دو دوره ۱۲- طرح های آماده جهاد کشاورزی شهریار . عوامل فوق گونه های مختلف در مورد کشاورزی , تولیدات و … می باشد که به ترتیب برای هر کدام توضیح می دهیم.

میوه جات قابل کشت در شهرستان شهریار:

در این شهرستان از نظر کشت وزرع و تولید محصول در رتبه دوم در سطح کشور را به خود اختصاص داده است زیرا همانطور که گفته شد محصولاتش به صورت چهار فصل است. مثلا ما در بیشتر نقاط کشور شاهد آن هستیم که بیشتر میوه و صیفی جات خود را از شهر و یا روستاهای مجاور تهیه و خریداری می کنند.با توجه به این موضوع , در استان یزد و شهر و روستاهایش درختان میوه اندکی از نظر میوه هایی که گفته شد وجود دارد. در کرمان وقم به ترتیب , تولید پرتغال و پسته , در شهر های جنوبی نخل های خرما و … وجود دارد که این , خود یک امتیاز از شهرساتان شهریار می باشد.
در شهرستان شهریار انواع میوه های بهاره نظیر : گوجه سبز، زردآلو ،سیب گلاب ،البالو گیلاس و در فصل تابستان انواع : هلو (انجیلی-مغان-رفعتی-زرد-شلیل-شبرنگ) ،گلابی ،انار ،سیب تابستانه ،گردو ،قصرطلا ،آلو (قرمز-خاکستری-سبز ) که با نام شابلون معروف است ،توت فرنگی ،پسته ،قیسی ،خرمالو ،انجیر ،بادام ،انگور ،توت درختی و انواع صیفی جات نظیر : سیب زمینی ،گوجه فرنگی ،خیار ،لوبیا (چیتی-سبز-چشمبلبلی-خوروشتی) پیاز (قرمز-سفید) ،سیب زمینی ،قارچ ،نخود،چغندر قند ،کدو ،بادمجان ،بامیه و انواع محصولات دامی نظیر : ذرت ،یونجه ،اسپرس ،شبدر و انواع سبزیجات.
شهرستان شهریار قطب تولید سبزی و صیفی استان تهران است , رتبه اول تولیدات سردرختی در این استان را داردو بیش از ۵۰% قارچ کشور از ملارد تامین می شود که این نوع جنبه صادراتی دارد.

وسعت اراضی کشاورزی در شهرستان شهریار:

اراضی کشاورزی شهریار ۳۳ هزار و ۳۷۵ هکتار است که این اراضی ۱۹ هزار و ۳۷۵ هکتارش باغ وبقیه آن زمین زراعی و گلخانه را تشکیل می دهد. این شهرستان با داشتن ۲۰۰ واحد گلخانه ای سرپوشیده با سطح پوشش ۳۸/۵ هکتار وفضای گلخانه ای با وسعت ۹۶ هکتار . رتبه سوم استانی را از نظر میزان تولید گل و گیاه ها بصورت گلخانه ای را دارا می باشد. سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار گلدان گل آپارتمانی , ۱۹ میلیون و۵۰۰ گل شاخه بریده و هشت هزار اصله درخت و درختچه های تزئینی در این شهرستان تولید می شود. این شهرستان دارای ۵ هکتار گلخانه شیشه ای و ۳۳/۵ هکتار با سطح پلاستیک است.

میزان صادرات کشاورزی در شهرستان شهریار:

از نظر صادرات محصولات کشاورزی این شهرستان و گمرکات این شهرستان در رتبه دوم کشور می باشد. اکثریت محصولات کشاورزی شهریار در داخل کشور عرضه می شود و فسمتی نیز به سردخانه ها جهت نگهداری و با قیمت بالاتری جهت فروش در فصل های گوناگون سال به کشورهای همسایه نظیر عراق , امارات , عربستان , ترکیه , پاکستان , هند و … صادر میشود. در ۸ سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۲% رشد درآمد داشته است درآمد صادرات محصولات کشاورزی شهریار در سال ۸۷ برابر ۱۵% نسبت به سال ۸۸ و ۲۶% نسبت به سال ۸۵ رشد داشته است که از نظر تولید و صادرات محصولات شهریار در سال ۸۸ با سرمای بالایی که نتیجه آن از بین رفتن شکوفه درختان بوده و نتیجه زیان باری به درخت و کشاورزان زد که نتیجه کلی آن , کاهش تولید محصول و صادراتش را موجب گردید. مثلا در یک باغ که در سال های قبل ۵۰ تن میوه سردرختی داشته است , در سال ۸۸ این مقدار به ۱۵ تا ۱۶ تو رسیده بود.

ضایعات میوه در شهرستان شهریار:

از نظر ضایعات میوه می توان گفت , کشاورزانی که درختان میوه باغات را حرس ومرتب نمی کنند,در نتیجه در فصل تابستان میوه های ریز ونامرغوبی بدست می آورند ویا کشاورزانی که به موقع محصول خود را جمع آوری نمی کنند در نتیجه طی نیمی از روز یعنی ۱۰ تا ۱۲ ساعت میوه هایشان به ضایعات تبدیل شده و دیگر به بارگیری آن ها نمی پردازند. امروزه با کمک جهاد کشاورزی شهرستان ها بویژه شهریار و آموزش به کشاورزان از نظر حرس درختان , سمپاشی زمستانه و بهاره و تابستانه درختان و همچنین چیدن بموقع محصول , این ضایعه در حدود ۶۰% کاهش یافته که این امر نیاز کشاورزان و جامعه را فراهم نموده است.

بیمه شدگان کشاورزی در شهرستان شهریار:

از ۱۴ هزار هکتار باغ در شهرستان شهریار, تنها ۱۰۰ هکتار آن تحت پوشش بیمه بخش کشاورزی قرار گرفته اند.
باقیمانده باغات که بیمه نشده اند , دلیلش آن است که هزینه خسارات درختان که به کشاورزان می پردازند از ۱ میلیون تا ۵ میلیون ریال بوده است که همین عامل باعث دلسردی کشاورزان از بیمه نکردن اراضی هایشان شده است.
زیرا این مقدار کفاف مخارج ۲۰ عدد درخت ۴ ساله , نمی شود , چه بسا اراضی کشاورزی در شهریار که از ۵۰۰۰ متر مربع به بالا می باشد که هر باغ , اگر به حداقل حساب کنیم مقدار ۱۰۰۰۰ درخت در هرباغ بیشتر می باشد.

جمع بندی

در هر شهر یا روستا باید از نظر رشد جمعیت حاصل از مهاجرت دارای برنامه ریزی خاص داشته باشد . مثلا به راحتی می توان مشاهده کرد که هر شهر یا روستاهای که کنترل جمعیت دارد از زیبایی خاصی اعم از مشاغل و همچنین امرار معاش , هزینه ها, مصرف و از نظر امکانات رفاهی که در اختیار جامعه قرار می دهند را در شهرهای کم جمعیت می توان دید.
هر کشور با مشکلات و ناملایمات گوناگونی مواجه هست و نمی توان گفت در شهر یا روستایی , مشکلی از نظر زیست و کسب و کار وجود ندارد. مثلا می توان گفت که در شهرستان شهریار در گذشته مشکل آب نداشتیم و در حال هم این مشگل وجود ندارد ولی با دید کوتاهی در آینده می توان این مشکل را دید و برخی از مشگلات هستند که دیگر راهی برای ترمیم و اصلاح آن نیست.
پس با درست مصرف کردن هر چیز اعم از انرژی , وسایل وامکانات می توانیم به بهبود شهر ,روستا و یا کشورمان کمک کنیم . که این امر سبب ذخیره انرژی در سطح کشور می شود و به بهبود کشورمان در رسیدن به اهدافش کمک می کند.
مشاورین املاک مردانی متخصص در زمینه خرید و فروش باغ و باغچه در شهریار ، خرید و فروش باغ ویلا در شهریار. زمین . آپارتمان . املاک صنعتی و پیمانکاری در زمینه ساخت ویلاهای بسیار لوکس در منطقه سر سبز شهریار اندیشه و ملارد با بیش از ۱۰ سال سابقه کاری درخشان در منطقه می باشد.